privatdetektiv hvem vi er

Ledende efterforskere

Stifter og indehaver, Ulla Vang Christensen

Privatdetektiv med 11 års research- og efterforskningserfaring, herunder 9 år som ledende efterforsker i den private sektor. Bredt kendskab til efterforskning med særlig ekspertise i at finde spor på internettet. Cand. Mag i medievidenskab fra Århus Universitet og Brunel University, London. Stor viden om offentlige databaser og registre, der kan give værdifulde oplysninger. Stærk på det operative plan i at samle alle tråde i en efterforskning og god til at skabe resultater. Indgående erfaring med overvågning og forskellige former for teknisk udstyr. Stort internationalt netværk. Foredragsholder om efterforskning – bl.a. i forsikringsbranchen.

Specialkonsulent og efterforsker, J. Dalgaard

Efterforsker med baggrund fra politiet og med bred efterforskningserfaring fra forskellige politikredse, rigspolitiet og med særlig uddannelse inden for maritimt politi, øvrige specialer og indtrængningshold. Stor erfaring fra den private sektor og forskellige industrier og erhverv. Ansættelse i den private sektor igennem en årrække som specialiseret tekniker, IT – sikkerhedskonsulent og efterforsker. Stærk på det operative og tekniske plan i at sikre beviser og med forberedende arbejde til retten med dokumentation og vurdering af beviser.

Efterforskningsteam

Jylland 5 specialkonsulenter: en erhvervscertificeret pilot, to personer med politibaggrund samt to personer med baggrund fra militæret.

Sjælland 8 specialkonsulenter: to IT-eksperter, to personer med politibaggrund, to personer med baggrund fra militæret, to personer med anden civil baggrund samt en psykologistuderende med speciale i menneskelig adfærd.

Alle tilknyttede konsulenter har deltaget i et forløb med teoretisk og praktisk undervisning og har underskrevet en kontrakt med tidsubegrænset tavshedspligt. At komme i betragtning til CIS Gruppen kræver en ren straffeattest.