privatdetektiv hvem vi er

Ledende efterforskere

Stifter og indehaver, Ulla Vang Christensen

Privatdetektiv med 7 års research- og efterforskningserfaring, herunder 4 år som ledende efterforsker i den private sektor. Bredt kendskab til efterforskning med særlig ekspertise i at finde spor på internettet. Cand. Mag i medievidenskab fra Århus Universitet og Brunel University, London. Stor viden om offentlige databaser og registre, der kan give værdifulde oplysninger. Stærk på det operative plan i at samle alle tråde i en efterforskning og god til at skabe resultater. Indgående erfaring med overvågning og forskellige former for teknisk udstyr. Stort internationalt netværk. Foredragsholder om efterforskning – bl.a. i forsikringsbranchen.

Specialkonsulent og efterforsker, J. Jakobsen

Pensioneret vicepolitikommissær med bred erfaring inden for politiet i flere ledende stillinger under 35 års ansættelse i Københavns Politi. I de senere år med specialiseret arbejde i anklagemyndigheden med sagsbehandling og anklagevirksomhed. Stor erfaring på såvel det taktiske og strategiske niveau i planlægningen af en efterforskning, som i det udførende arbejde med efterforskning og forberedende arbejde til retten med dokumentation og vurdering af beviser.

 

Efterforskningsteam

Jylland 3 specialkonsulenter: en erhvervscertificeret pilot, en person med politibaggrund, samt en person med baggrund fra militæret.

Sjælland 3 specialkonsulenter: en IT-ekspert, en mediespecialist samt en psykologistuderende med speciale i menneskelig adfærd.

Alle tilknyttede konsulenter har deltaget i et forløb med teoretisk og praktisk undervisning og har underskrevet en kontrakt med tidsubegrænset tavshedspligt. At komme i betragtning til CIS Gruppen kræver en ren straffeattest.