privatdetektiv hvem vi er

Ledende efterforskere

Stifter og indehaver, Ulla Vang Christensen

Privatdetektiv med 11 års research- og efterforskningserfaring, herunder 9 år som ledende efterforsker i den private sektor. Bredt kendskab til efterforskning med særlig ekspertise i at finde spor på internettet. Cand. Mag i medievidenskab fra Århus Universitet og Brunel University, London. Stor viden om offentlige databaser og registre, der kan give værdifulde oplysninger. Stærk på det operative plan i at samle alle tråde i en efterforskning og god til at skabe resultater. Indgående erfaring med overvågning og forskellige former for teknisk udstyr. Stort internationalt netværk. Foredragsholder om efterforskning – bl.a. i forsikringsbranchen.

Efterforskningsteam

Jylland 5 specialkonsulenter: en erhvervscertificeret pilot, to personer med politibaggrund samt to personer med baggrund fra militæret.

Sjælland 8 specialkonsulenter: to IT-eksperter, to personer med politibaggrund, to personer med baggrund fra militæret, to personer med anden civil baggrund samt en psykologistuderende med speciale i menneskelig adfærd.

Alle tilknyttede konsulenter har deltaget i et forløb med teoretisk og praktisk undervisning og har underskrevet en kontrakt med tidsubegrænset tavshedspligt. At komme i betragtning til CIS Gruppen kræver en ren straffeattest.